jedinstvo,-pazova,-odbojka_660x330НОВИ САД – Одбојкашице Јединства забележиле су 12 максималну, а укупно 14 првенствену победу славивши у дуелу са Футогом 3:0.
Резултатски наизглед убедљиво но само неколико лопти делило је домаћина од продужетка на више сетова. У сваком делу игре избранице Јова Цаковића, који је шансу дао играчицама са мањом минутажом – Вујновићевој, Шкорићевој и Миросављевићевој, имале су вођство све до саме завршнице, када су Футожанке готово анулирале предност противника.

На крају ипак без довољно снаге за нешто више. Јединство сва три сета осваја, а Футог стиже до 23, 21 и 23 поена.

“Резултат није био толико убедљив по сетовима, ја нисам незадвољан, није лако игачима који не играју током целе сезоне, а добију данас шансу, а од њих се очекује да победе. Био сам спреман да играмо четири или пет сетова, јер створила се прилика да можемо да трпимо играчице које су на клупи и да кроз плеј-оф одиграју неку улогу”, изјавио је Јово Цаковић, тренер ОК „Јединство”.

С друге стране, Спасоје Милићевић, ОК „Футог”, каже: – Ми смо данас одиграли без неког великог притиска, и растерећено, видело се то по резултату. Није ни Јединство играло на максималном нивоу, али ја сам задовољан како су девојке играле током целог меча, било је неколико грешака које су нас коштале једног сета.

У наредном 17. колу Суперлиге одбојкашице Футога гости су код МД Зрењанина. Јединство дочекује Црвену звезду.

Старопазовчанке убедљиве против Футога

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *