Екипе ЈКП “Пут” вредно раде на више различитих локација у Новом Саду и приградским насељима.

20180525_120917-Smanjena-848x400
Запослени у Сектору одржавања враћају раскопане површине у првобитно стање у улицама Војвођанској, Алексе Шантића, Владимира Николића, Милана Симовића, Ловћенској, Драгише Брашована, Раваничкој, Ресавској, Фрушкогорској, Драге Спасић, на Булевару ослобођења, у Тургењевљевој, Мародићевој и на Футошком путу код бројева 18 и 28.

Асфалтира се од 2. јула у Кисачкој 55, док је на Алибеговцу у току поправка бетонског коловоза.

У Футогу, Буковцу, на атарским путевима у Провалијама и Каменичким ширинама екипе Одржавања поправљају туцаничке коловозе. Банкине се уређеују у Бегечу у улицама Краља Петра Првог, Светозара Марковића, Браће Ћеран и Змај Јовиној. У истом месту поправка коловоза асфалтом у току је у улицама Тозе Марковића и Здравка Челара, док се Првомајска улица припрема за уградњу асфалта.

Одељење сигнализације, уз редовно одржавање, ангажовано је на постављању вертикалне сигнализације у улицама 1300 Каплара и Милоша Црњанског, као и код ОШ “Васа Стајић”, док привремену сигнализацију поставља у Првомајској улици у Футогу. У Улици Милеве Марић у току је обележавање и фарбање уздужних и попречних ознака.

Што се светлеће сигнализације тиче, осим јутарњих обилазака семафора и текућег одржавања, на Булевару ослобођења и улици Краља Петра Првог отклањају се кратки спојеви на инсталацији по стубовима узрокованих ожичењем и уградњом тастер-прекидача за слепе и слабовиде.

Извор: brif.rs

ЈКП “Пут”: Радови на више места у граду и приградским насељима

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *