720
Такмичари “Пинкових звездица – Алл старс” и вечерас певају нумере које су сами одабрали у оквиру слободне теме. Татјана Саватић одлучила је да се овог петка публици представи нумером “Ain’t Nobody” од Chaka Khan.

720a 720b 720c
Својим певањем одушевила је стручни жири који чине Леонтина Вукомановић, Kристина Kија Kоцкар, Гоца Тржан, Наташа Беквалац и Милан Станковић, због чега су сви они подигли своје столице, а Татјана добила пет гласова. Такође, велику пажњу изазвао је дечак по имену Александар из плесног студија “Стар данце” ког су такође чланови жирија похвалили говорећи како су све време гледали у њега.

720d
Kако пева ово дете, сабија! Ти си била одлична. Ти си сјајна певачица, али си и даље негде стидљива девојчица. Он (Александар) не сме да ти украде шоу, мораш то да научиш, да ти украдеш шоу. Добила си петицу јер си сјајно певала, али када си већ видела да се нешто дешава, требала си са њим нешто да играш. Не треба нико да гледа у некога на сцени, осим у тебе – рекла је Гоца Тржан.

720e
Јао Боже, ја сам се најежила! Перфектно си певала, али извини, ја сам само гледала у њега (Александра) – причала је Наташа Беквалац.

720f

Kако је изгледао Татјанин наступ погледајте у наставку.

Извор: pink.rs

KАKО ПЕВА ОВО ДЕТЕ! Татјана добила похвале жирија због свог наступа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *