Биоскоп KЦ Младост Футог
Четвртак 18. јули
19:00 Kраљ лавова синхронизован 3D
21:00 Анабел 3 : Повратак кући
Улазница за 2D/3D – 250 дин.

О филму “Kраљ Лавова” …

FB Kralj lavova - 3D sinh.

Дизнијев „KРАЉ ЛАВОВА“ у режији Џона Фавроа одвешће нас у афричке саване, где је рођен будући краљ. Симба обожава свог оца, краља Муфасу и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али, не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета. Скар, Муфасин брат и до тог тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која ће се завршити Симбиним изгнанством. Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада. Међу фантастичним глумцима који су позајмили гласове налазе се и Доналд Гловер (Никола Шурбановић) као Симба, Бијонсе Ноулс Kартер (Андријана Оливерић) као Нала, Џејмс Ерл Џонс (Владан Живковић) као Муфаса, Чуител Еџиофор (Драган Вујић Вујке) као Скар, Сет Роген (Марко Гверо) као Пумба и Били Ајхнер (Милан Антонић) као Тимон.
Kористећи нове и смеле технике како би поново оживели неке од најомиљенијих ликова, сада на потпуно нов начин, Дизнијев „KРАЉ ЛАВОВА“ зарикаће у нашем биоскопу 18. јула у 19часова.
Оригинални наслов: The Lion King
Почетак приказивања филма: 18.07.2019
Дужина трајања филма: 117 мин
Држава/Година: USA/2019
Жанр: анимирани, авантура, породични
Режисер: Jon Favreau
Дистрибутер: Taramount film


О филму “Анабел 3: Повратак кући” …

FB Anabel 3- Povratak kuci

Демонолози Ед и Лорејн одлучни су да сачувају Анабел од уништења те је сместе у закључану собу у својој кући. Њихов план је заштитити је стављајући је на „сигурно” иза стакла уз свештенички благослов. Ипак, несрећна ноћ почиње када Анабел пробуди зле духове у просторији и заједно уоче нову мету – Воренову десетогодишњу ћерку Џуди и њене пријатеље.

Оригинални наслов: Annabelle Comes Home
Дужина трајања филма: 105 мин
Држава/Година: USA/2019
Жанр: хорор, мистерија, трилер
Глумци: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace,Katie Sarife, Vera Farmiga
Режисер: Gary Dauberman
Дистрибутер: Blitz Film & Video Distribucija d.o.o.

 

Kраљ Лавова и Анабел 3: Повратак кући у биоскопу KЦ Младост

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *