Фудбалерима Пролетера је након прве јесење победе у Инђији тренер Милић Ћурчић дао два дана одмора , а  од четвртка су на припремама за утакмицу са Партизаном на „Карађорђу“.

proleter 1

– Победа у Инђији је дошла у прави час и донела нам је неопходно самопоуздање. Коначно смо солидну игру наплатили освајањем бодова – каже помоћник Ћурчића Бранко Жигић.

Фудбалери ће у преподневним сатима имати тренинг, а поподне ће одиграти утакмицу у Футогу.

– Изашли смо у сусрет новом члану Новосадске лиге ОФК Футогу да им данас  будемо гости поводом  њиховог уласка у виши ранг. Одиграћемо проверну утакмицу на којој ће наступити играчи који су до сада имали мању минутажу.Пауза у првенству нам је добро дошла обзиром да је доста играча стигло кад је првенство већ ухватило замаха, а неколико и пред гостовање у Инђији. Победа  над Инђијом нам и те како прија, а новајлије су показале да ће бити истинска појачања и наши навијачи не треба да брину око коначног пласмана у елити  – поручио је Жигић.

Сланобарци су коначно освојили цео плен и сада лакше дишу, али се погодило да ће се у следећој утакмици састати са Партизаном. Црно – бели већ каскају бодовно за водећима на табели и нема никакве дилеме да ће у Нови Сад доћи са највећим амбицијама.

Утакмица у Футогу почеће у 17 часова.

Извор: dnevnik.rs

ОФК Футог тестира Пролетер пред Партизан

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *