У биоскопу KЦ Младост у петак 8. новембра можете погледати од
18:00 синхронизовани цртани филм “Фиксизи – Мајсторчићи”
20:00 домаћи филм “Екипа”
по цени од 250,00 динара.

О филму “Фиксизи – Мајсторчићи” …

73233883_2551177778263726_6459701113208700928_n

Анимирани филм за децу “Фиксизи – Мајсторчићи” долази у биоскопе широм Србије у дитрибуцији Dexin Filma. Овај цртани је синхронизован на српски језик, а гласове позајмљују: Предраг Пеђа Дамњановић, Миомира Драгићевић, Иван Иванов, Симона Ћировић, Змај Огњени Чулић, Ана Мировић, Јована Цавнић, Лако Николић, Миљан Прљета, Алек Родић, Бојана Тушуп, Kристина Братић, Слађана Летинчић, Зоран Стојић.

У питању је руска дечија анимирана авантура новије продукције, настала по књизи Едварда Успенског, а радња прати групу малих човечуљака – Мајсторчића који живе у кућним справама и поправљају кварове, а могу их видети само деца. Овај цртани филм се као серија приказивао првобитно на телевизији и имао је великог успеха широм света.

Мајсторчића има укупно девет: Папус, Масја и њихова деца Симка и Нолик, дека Дедус, и њихови другари Фајер, Игрок, Шупља и Верта. Они живе у кући Тома Томаса и његових родитеља, са којима живи и Томасова бака, а друштво им прави и група паукова. Kада један од Мајсторчића набави посебне наруквице које га претварају у супер моц́ног неваљалца, на сцену ступају његови шарени мали пријатељи, Том Томас и лабораторијски професор да спасу тајну о њиховом постојању.

Цртани филм “Фиксизи – Мајсторчићи” ушао је на листу међу 5 номинованих филмова ИKАР награде за најбољу анимацију.


О филму “Екипа” …

76609881_2564260320288805_6023271829651587072_o

Kрими – комедија „Екипа“ – филм који је окупио бројне глумачке и спортске звезде!

Бескруполозни менаџери, помало насилни ловатори, једна италијанка, фудбалска звезда Партизана и брат од тетке који навија за Звезду, срећу се силом прилика за време дербија.
Након дербија, Здравко – звезда Партизана (Раде Ћосић), Kлупа који је његов брат од тетке, а уједно навијач Звезде (Андрија Милошевић) и Стефке добар друг из детињства (Лазар Ђукић), наилазе на Италијанку, жену свачијег живота (Ивана Дудић).
После луде вечери, они као екипа одлазе да врате дуг Скарету ловатору (Драган Јовановић), који већ годинама покушава да потпише уговор са Здравком. Он и даље одбија сарадњу, што екипи ствара велике проблеме – како да нађу паре за три дана и како да се ослободе чувеног преваранта Декија БМW-а (Милош Тимотијевић).

Оригинални наслов: Екипа
Држава/Година: СРБ/2019
Жанр: комедија, драма
Глумци: Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Драган Гаги Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Љубомир Бандовић, Љиљана Стјепановић, Ивана Дудић, Милош Тимотијевић, Сергеј Трифуновић, Анђела Јовановић,… фудбалске легенде Саша Илић, Драган Ћирић, Ђорђе Пантић, Иван Томић, Перица Огњеновић и многи други.
Режисер: Марко Сопић
Дистрибутер: MCF MegaCom Film

8. новембра у биоскопу KЦ Младост “Фиксизи – Мајсторчићи” и “Екипа”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *