После представа “Пропаст архиватора” и “Уживо са телевизором” пред нама је нови позоришни комад са омиљеним ликовима из серијала Државни посао!

Drzavni Posao 2

Kомичарски трио из Новог Сада ће још једном београдској публици извести своју најновију представу “Велика реформа”. Популарни Чварков, Торбица и Бошкић ће поред редовног серијала који се емитује на “малим екранима” поново забављати гледаоце широм Србије својим позоришним наступима.

У представи која се састоји из неколико делова сазнајемо шта је задесило архиваторе на прагу промена и транзиције у новом европском друштву и њихове реакције на новонасталу ситуацију.

Димитрије Бањац, Никола Шкорић и Дејан Ћирјаковић кроз ликове Ђорђа Чваркова, Драгана Торбице и Бошкића редовно обрађују актуелне теме из наше свакодневнице у хит серији Државни посао. Радња серије се одвија у подруму државног предузећа у којем се налазе канцеларије архивског и жалбеног одељења и прати “радни“ дан тројице колега и њихове сатиричне разговоре. Епизода која траје између 5 и 15 минута приказује размишљања тројице ликова – “лале” главног архиватова, “дођоша” заменика главног архиватора и “татиног сина” заменика заменика главног архиватора и представника млађе генерације.

Kанцеларија је место где се непрестано одвија сукоб између старих и младих, староседелаца и дођоша, европејаца и балканаца. Серија се са великим успехом емитовала на првом каналу Радио-телевизије Војводине од 2012. године, у току 7. сезоне серијала главни јунаци су се преселили у нову канцеларију али и серија на нову телевезију (СуперСтар ТВ). До сада је снимљено више од хиљаду и триста епизода.

Услед огромне гледаности и популарности серије, Државни посао се 2013. године преселио и на даске које живот значе, а од 2018. године публика је у прилици да гледа нову представу под називом “Велика реформа”.

Футожани ће поново бити у прилици да на сцени позоришта КЦ Младост гледају вољене архиваторе. Државни посао и представа “Велика реформа” је на репертоару у суботу 22. фебруара од 20 часова.

Улазнице по цени од 1000 динара можете купити на благајни КЦ Младост. Инфо: 060 320 56 00

“Велика реформа” у позоришту КЦ Младост

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *