Представа “Догодине у исто време“ је хит комедија у којој играју Нела Михаиловић и Лане Гутовић. Представа ће се одиграти у позоришној сали КЦ Младост у Футогу у суботу, 07. марта 2020. са почетком у 20,00 часова. Текст је писао канадски писас Бернард Слејд, а у режију је радио Дејан Јанковић.

1 Џорџ и Дорис се упознају случајно на романтичом месту далеко од својих домова, у којима их чекају њихови супружници и миран породични живот. Ситуација се додатно компликује, када се следећег јутра пробуде у истом кревету питајући се како се то десило. А онда се договарају да наставе романсу, истог викенда, једном годишње, сваке године. Време пролази а они сзревају и током сваког сусрета деле све лепо и лоше што им се током године догодило. Они се мењају, као и њихов однос који варира од пријатељства до љубави и навике.

2

Представа почиње од исконског греха Адама и Еве, који су загризли јабуку, баш у петак, када га је Ева завела и од тада се траже, градећи хиљаде ироничних и комедиографских варијација у оквиру вечне драматургије пара.

4

Улазнице су у продаји на благајни КЦ Младост по цени од 1000 динара.

3

Информације на телефон: 060 320 56 00

Представа “Догодине у исто време“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *