„Патролне шапе – припрема, позор, спашавај” – петак 13.03. и субота 14.03. у 18 часова

thumbnail

Гласови: Марија Стокић, Милена Живановић, Никола Тодоровић, Јована Чуровић, Милан Тубић, Владимир Нићифоровић, Милош Дашић, Бојан Хлишћ, Бане Јевтћ, Ана Симић Kораћ, Милан Антонић, Снежа Јеремић
Жанр: Анимирана авантура
Трајање: 63 минута

У новом анимираном флму „ПАТРОЛНЕ ШАПЕ 2“ упуштамо се у незаборавне авантуре са нашим омиљеним штенцима. Било да спасавају параду балона од пропаст, избављају истраживаче из џиновске паукове мреже или се упуштају у ауто трку са злом градоначелниковом рођаком, куце су увек на висини задатка. Kада ветар одува балоне са параде, истраживачи се изгубе и градоначелник и његова рођака киднапују све возаче који учествују на трци, наши хероји без страха крећу у подухвате како би сачували цео Залив авантура и притекли у помоћ свима којима је потребна.

Трејлер:

 

„Хотел Београд“ – петак 13.03. и субота 14.03. у 20 часова

13.2.2020_15_58_18_Hotel_Beograd

Павле је богати наследник и власник престижног хотела Београд, познат по својим бурним изласцима и раскалашном начину живота. Kада се у тај свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот се претвара у авантуру где је све могуће. Романтична бајка која ће вас насмејати до суза и одвести на неку другу планету.

У главним улогама: Милош Биковић, Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић, Јелисавета Теодосић, Срђан Жика Тодоровић, Александра Kузенкина и др.
Жанр: романтична комедија
Трајање: 106 минута

Трејлер:

Продаја улазница по цени од 250,- дин. за 3D/2D на благајни KЦ Младост, радним данима од 9-19 часова и на дан приказивања сат времена пре пројекције.
За додатне информације, организоване посете, погодности/гратис карте и друго контакт 060 320 56 13

www.facebook.com/bioskop.kcmladost

www.instagram.com/bioskopkcmladost

Патролне шапе и Хотел Београд у биоскопу КЦ Младост

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *