На дечијем музичком такмичењу “Ритам Европе”, град Нови Сад ће представљати Футожанка Николина Николић. Директан пренос такмичења је 6. септембра од 16:00-18:00 на Прва ТВ.

001

За представнике Новог Сада можете гласати до затварања гласања у телевизијском преносу тако што ћете на број 1557 послати поруку са садржајем: ПЕСМА 02.

006

Са једног броја можете послати неограничени број порука.

003

Највеће дечије музичко такмичење “Ритам Европе”, које се емитује на телевизији са националном покривеношћу има традицију дугу већ више од 12 година и подржано је од стране амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. “Ритам Европе” је такмичење које окупља децу и омладину узраста од 12 до 20 година која поред свог града или општине представљају и певају на језику једне од земаља Европе, Израела или Аустралије. Укупан максималан број градова представника – такмичара је 24 у једној земљи. Процес припрема деце за телевизијски пренос траје 6 месеци у току којих се деца обучавају са телевизијским тимовима “Ритма Европе” да у телевизијском преносу представе додељену земљу Европе, Израел или Аустралију.

Победник такмичења одређује се сабирањем СМС гласова и гласова жирија градова учесника. Град победник као награду добија следеће године телевизијски пренос на националној телевизији из свог града као и промоцију свог града на националној телевизији, а деца града победника наградно путовање у земљу коју су у телевизијском програму представљала.

004

Град Домаћин телевизијског преноса “Србија у ритму Европе” 2020. је град Врање.

Футожанка учествује на музичком такмичењу “Ритам Европе”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *