Од четвртка 24. до понедељка 28. децембра 2020. године уживаћемо у сјајним филмовима у оквиру „Kids Festa“.. На репертоару ће се наћи филмови “Јакари и величанствено перо”, “Безрепи Пеле”, “Фантастични повратак у Оз”, 3Д “Напред” и “Пат и Мат: Мајсторске авантуре”. Цена улазница за филмове у оквиру “Kидс Феста” за 2Д/3Д је 250,00 динара и могу се купити на билетарници сат времена пре пројекције! Чекамо вас да заједно уживамо у анимираним и породичним филмовима у наредном периоду. Филмски програм се реализује уз поштовање епидемиолошких мера заштите, обавезно ношење маски и уз физичку дистанцу.

Четвртак 24.12. “Јакари и величанствено перо” 18:00
Петак 25.12. “Безрепи Пеле” 18:00
Субота 26.12. 3D “Фантастични повратак у Оз” 17:00
Недеља 27.12. 3D “Напред” 17:00
Понедељак 28.12. “Пат и Мат: Мајсторске авантуре” 18:00

О филму „Јакари и величанствено перо“ …. синх.

1 Jakari i veličanstveno pero
Јакари, најмлађи припадник Сијукси индијанског народа сам креће у потрагу за Малим Громом, понијем за кога кажу да је неукротив. На том путовању, на ком се по први пут у животу налази потпуно сам, посећује га Велики орао, тотемска животиња која му дарује величанствено перо, као и невероватну вештину – да разговара са животињама. Путујући далеко од куће и задирући дубоко на територију страшних ловаца, Јакари и Мали Гром започињу велику авантуру. Ово путовање кроз задивљујуће пејзаже, створиће нераскидиво пријатељство између Сијуки дечака и понија који трчи попут ветра.

Трајање: 83
Земља: FRA, BEL, DEU
Режисер: Toby Genkel, Xavier Giacometti
Жанр: Анимирани, Авантура, Породични

О филму „Безрепи Пеле“… синх.

2 Bezrepi Pele
Шведски анимирани класик о размаженом мачету које је изгубило реп. Једна дан изненадна олуја поведе ово симпатично безрепо маче у праву авантуру у један чудан град. Тамо Пеле упознаје нове другаре и развија се велико пријатељство. Међутим, није увек лако бити нова мачка у граду. Немају сви добре намере и убрзо Пеле силно жели да се врати кући.

Трајање: 67
Земља: SWE
Режисер: Christian Ryltenius
Жанр: Анимирани

О филму „Фантастични повратак у Оз“… – синх.

3 Fantastični povratak u Oz
Годину дана након што су га Дороти и становници Смарагдног града победили, зликовац Урфин Јус покушава да им се освети. Kако би успешно командовао војском Урфину није потребна само магична књига, већ и Доротине сребрне папуче које су сакривене на сигурном месту у њеној кући. Нажалост, њен гост Тим је веома знатижељан и сасвим случајно проналази папуче које га заједно са Дортоти одводе у земљу Оз. Смарагдни град и њени грађани поново су у невољи.

Трајање (мин): 77
Земља: RUS
Режисер: Fyiodor Dmitriev
Жанр: Анимирани, Породични

О филму „Напред“… – синх.

4 Napred
Смештен у свет фантазије, филм НАПРЕД прати два брата вилењака, тинејџера, који се упуштају у авантуру како би открили да ли и даље постоји магија.

Трајање: 106
Земља: USA
Режисер: Dan Scanlon
Улоге: Владан Илић, Никола Тодоровић, Весна Станковић, Јасмина Аврамовић
Жанр: Анимирани, Породични

О филму „Пат и Мат: Мајсторске авантуре“…

5 Pat i Mat- Majstorske avanture
Kакву ће замку Пат и Мат приредити лопову који им је украо јабуке и
какву ће нову праоницу аутомобила направити за свој аутомобил? Прављење палачинки на уобичајени начин је досадно и они измишљају посебан начин. Ниједан изазов није довољно велик и ниједан проблем није препрека за наша два мајстора. Не покушавајте ово код куће.

Трајање (мин): 61
Земља: CZE
Режисер: Marek Beneš
Жанр: Анимирани

Додатне информације на 0603205613
Добро дошли на филмски програм KЦ „МЛАДОСТ“!

„Kids Fest“ у биоскопу КЦ Младост

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *