У позоришту КЦ Младост гостују Сандра Бугарски и Александар Дунић у фантастичној комедији “Лажи ме”, у среду, 24. фебруара 2021. од 19 часова.

Позоришни комад ЛАЖИ МЕ, инспирисан црнохуморним поетско-прозним записима о људској свакодневици Саше Симоновића „О љубави, смрти и још неким ситницама“ („Српска књижевна задруга“, 2012), замишљен је као комедија карактера са елементима гротеске. Главни и једини протагонисти ове једночинке су Лепомир (Александар Дунић) и Ружица (Сандра Бугарски), средовечни брачни пар. ОН – хипохондар који све више губи корак са убрзаним друштвеним променама и савременом стварношћу која са собом носи неизвесност и страх од будућности.
laži-me-slika-1
ОНА – жена јаког карактера, храбра и предузимљива, спремна да се акцијом и ризиком бори против свакодневне рутине и песимизма који јој угрожава брак.

laži-me-slika
Kада посустали супружници, после двадесет пет година, реше да отпутују у бању у којој су провели медени месец, на сцену ће испливати лажи – оне свакодневне, наивне, беле лажи на које се обично и не осврћемо; и оне црне, тешке, судбоносне и „смртоносне“ лажи које су покидале толике везе.

14102222_10209886540137744_7733833402755896542_n
Заглављени на сеоској железничкој станици, чекајући воз који никако не долази, супружници све више упадају у лавиринт сумњи, полуистина, инсинуација и интрига које их доводе на ивицу апсурда. Из тог вртлога у коме су се нашли, једини спас је љубав – она исконска, права и лековита љубав због које се газе морални принципи и због које се, када је то једини излаз, и лаже.

Текст: Саша Симоновић, Жељко Мијановић
Играју: Александар Дунић, Сандра Бугарски
Режија: Драгослав Дабић

Улазнице су у продаји на благајни КЦ Младост по цени од 1000 динара.
Инфо:
060 320 56 00

Представа “Лажи ме” у позоришту КЦ Младост

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *