zenski-razgovori-primer
Представу под називом “Женски разговори”, насталу по текстовима Душка Радовића можете погледати у петак, 23. априла 2021. од 20 часова у позоришту КЦ Младост.

Zenski razgovori
Ова представа слови за једну од оних која никога на оставља равнодушним и која ће вас насмејати до суза.

Zenski razgovori 1
Zenski razgovori 2
У питању је урнебесна комедија која редовно пуни дворане и успешно забавља публику. Уз антологијске реченице Душка Радовића, мушке разговоре, женске разговоре, шармантан и забаван игроказ троје наших врхунских глумаца доводи до тога да публика увек насмејана напусти салу.
zenski_razgovori

“Играти једну представу 10 година много је, а 30 година бити на сцени са истим партнерима, у истом комаду и костиму, на ивици је чуда! Е то се мени десило са представом “Женски разговори”. Kолико задовољства и радости, интересантних градова, земаља, људи и утисака. Да сам после сваке представе написала само по једну реченицу склопила би се респектабилна књига, али авај… Публика нам се бескрајно радостила. Уживали смо и ми глумци и то истински. Реакције су биле готово као на рок концертима. Разговор након представе дирљив. Само трајање од готово 30 година потврда је да смо одличан тим – добитна комбинација“, написала је коментаришући представу у свом блогу Весна Чипчић.
Извор: ПР ИЗВОЂАЧKА УМЕТНОСТ АЛЛЕГРЕТТО

Улазнице су у продаји на благајни KЦ Младост по цени од 1200 динара.
Инфо: 060 320 56 00

Представа “Женски разговори”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *