Јединство – Футог 2:2 (0:1)

gospodjinci

ГОСПОЂИНЦИ: Игралиште Јединства, судија Чобанов (Руменка), Стрелци: Росић у 65. (из пенала), Рабљеновић у 89. за Јединство, а  Стевановски у 14. и Сирар у 55, минуту за Футог. Жути картони: Р. Тепић, М. Тепић и Пињо (Јединство). Сирар, Барачанин, Бероња, Чепић, Тополић. Црвени картони: Стевановски, Косић (Футог).

ЈЕДИНСТВО: Гавриловић 6, Кнежевић 6, Зорић 7, Драгљевић 6, Ковачевић 7, Пињо 7, Р.Тепић 7, Ђурђевић 7, (Ђорђевић), Росић 7, М.Тепић 7, Димић 7.

ФУТОГ: Жинић 6, Вулић 7, Барачанин 6, Бероња 7, Латиновић 7, Сакач 7, Косић 7 (Тополић), Стевановски 7, Чепић 8, Вуковић 7, Сирар 7 (Ардалић)

Утакмица пуна тензија, грубих стартова, протеста на ивици инцидента и веома лошег суђења Чобанова који је изгубио критеријум још на самом старту  меча, па је судио на штету и једног и другог тима. У првом полувремену Чобанов није свирао пенал за Јединство чак у три случаја.

Стевановски је довео госте у воћство већ у 14. минуту у периоду када је ослабљена одбрана Јединства (изостали су Бубњевић и Малиновић) тешко излазила на крај са корпулентним гостима. У 55. минуту је Сирар побегао Драгољевићу и није му било тешко да савлада несигурног Гавриловића. Гости су били на прагу важне победе, али су црвено-бели уложили велики напор не би ли изједначили што су и успели најпре голом из пенала, а затим  у 89. минуту маестралним голом резервисте Рабљеновића.

У последњем минуту утакмице створила се неописива гужва код корнер заставице гостију где су се сјатили играчи и једног и другог тима. Страсти су се смириле захваљујући помоћној судији Ани Живановић која је храбро улетела у букет разјарених играча.

З. Сиришки

Извор: dnevnik.rs

Ана раздвајала разјарене играче Јединства и Футога

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *