Нашем суграђанину је рано јутрос изгорела кућа, у којој је живео са супругом и шестомесечном бебом. Преко ноћи је остао без свега. Само је нешто мало гардеробе успео да спасе. Да их комшиница није пробудила на време, највероватније би и они страдали у пожару јер је температура била толико висока да се и метал топио.

1 Screenshot_3 Screenshot_4

За недељу, 6. јун, планиран је хуманитарни ручак, како би се прикупила потребна средства за обнову куће. Дружење је планирано на Черевићкој скели у Футогу, у просторијама удружења. На менију ће, највероватније бити гулаш, салата, десерт + 1 пиће. Такође, највероватније ће бити постављен и штанд, где ће се продавати пљескавице са роштиља, како би и пролазници могли да купе и помогну. Биће постављена и кутија за прилоге. Позивају се сви предузетници да помогну ову акцију, како би им вратили кров над главом. Месари, пекари, посластичари, грађевинари, молери, ко год може, нека се јави Тегелтија Мићку за даљи договор. Биће потребна и помоћ у радној снази.

Сви који су у могућности и желе да помогну, новац могу да уплате на жиро рачун: 340-32217596-76. На име Крагуљац Милан, Футог, Кордунашка 31.

Помозимо нашем Футожанину

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *